Megérkezett az új vezeték nélküli Mac kompatibilis webkamera

Helme 2012.10.07. 22:27 Kiegészítők, Mac 0 db 1 561

Bár a Logitech nem igazán hirdeti, a TUAW éles szemű olvasói kiszúrták, hogy egy új webkamera érkezett, mely a “Wireless Webcam for Mac” kategóriába tartozik. Egyelőre nem sok információt lehet róla tudni, de Amerikában az ára 179,99 dollárba kerül, mely átszámítva majdnem 40 ezer forint. Ezért az összegért bizonyítania kell.

Ezt a készüléket úgy tervezték, hogy vezeték nélkül is működjön, vélhetően WiFi a csatlakozási eszköz, de a Bluetooth sem elképzelhetetlen. Ebben az árkategóriában már a legtöbb webkamera 1080p-s HD anyagot rögzít, így jogosan felételezhetjük azt, hogy a Logitech új kütyüje sem szenved ebben hiányt. A képeken jól látható, hogy van egy WiFi jelerősség és akkumulátor jelzőfény a szerkezeten. Talán lehet rajta egy lámpa, mely automatikusan bekapcsolódik adás közben, ha beköszönt a szürkület. Egyelőre minden csak találgatás, remélhetőleg hamarosan többet fogunk tudni.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!