Az Apple is megemlékezett Steve Jobs munkásságáról

KeleMan 2012.10.05. 13:53 Apple, Steve Jobs 1 db 521

Az Apple is megemlékezett Steve Jobs munkásságáról. Steve egy éves halálának évfordulóján az Apple egy rövid videót tett közzé a hivatalos oldalon, melyben a legemlékezetesebb pillanatokat idézik fel Steve és az Apple életéből. Tim Cook, az Apple jelenlegi vezérigazgatója egy pár soros levélben is tiszteleg Steve Jobs előtt.

A videó és levél megtekintéséhez elegendő, ha ellátogattok az Apple kezdőoldalára: Apple.hu

A videót közvetlenül ezen a linken is elérhetitek: Apple – Steve Jobs megemlékezés

Üzenet Tim Cooktól, az Apple vezérigazgatójától.

Steve egy évvel ezelőtt ezen a napon távozott el tőlünk, szomorú és nehéz időszak volt mindannyiunk számára. Remélem, hogy ma mindenki megemlékezik az ő rendkívüli életéről és hogy milyen sokféle módon tette a világot egy jobb hellyé.

Az egyik legnagyobb ajándék, amit Steve a világnak adott az Apple. Nincs még olyan másik cég, ami ennyi kreativitást ihletett volna vagy ilyen magas színvonalat állított volna fel saját maga számára. Steve és az ő szellemiségének az alapja fő értékeink között marad örökre. Nagy megtiszteltetés és egyben felelősség is ezt az örökséget hordozni a jövőben.

Mérhetetlen büszkeséggel tölt el az a munka, amit végzünk, olyan termékeket készítünk, amit ügyfeleink szeretnek és olyan termékekről álmodunk, amelyek örömet szereznek majd nekik. Ez egy csodálatos tisztelgés Steve emléke előtt és mindenért, amiért kiállt.

Tim

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Dudee - 2012.10.06. 09:07

    Steve Jobbs a korát megelőzte, meg egy ilyen ember nem fog születni, béke poraira.

Szólj hozzá Te is!