Kikerült egy fénykép az iOS eszközök új adat- és töltőkábeléről

KeleMan 2012.08.23. 15:32 Apple, Egyéb, Rövidhírek 2 hozzászólás 931

Kikerült egy új fénykép az iLounge jóvoltából az internetre melyen megcsodálhatjuk a leendő új USB kábelt, mely az iOS eszközök töltéséért és vezetéken keresztüli szinkronizációjáért felel majd. Jól látható, hogy az új dokkcsatlakozó rendkívül pindurka lesz, melynek mindkét oldalán 8-8 db tű található majd, míg a 9. csatlakozó maga az ezt körbevevő felület lesz.

Mint már korábban elmondtuk, ez azért is lesz jó, mert így majd nem kell figyelnünk, arra, hogy fejjel lefelé csatlakoztatjuk-e az iOS eszközünkbe a fehér színű kábelt. Egyebet nem tudunk elmondani, ahogy egyelőre azt sem lehet tudni, hogy milyen hosszú lesz az. :)

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. DnP - 2012.08.23. 16:07

    Ezt lattatok mar? 20 napos hir, de nem remlik kint lett volna itt…

    http://awhitedot.com/new-iphone-dock-connector-adapter-leaked-on-the-apple-online-store/#

  2. marci - 2012.08.23. 16:43

    Nekem a régi (jelenlegi) jobban tetszik, sokkal stabilabb, és még nekem sose volt olyan, hogy fordítva csatlakoztattam volna. Szerintem ez az új csatlakozó könnyebben fog kicsúszni a telefonból. Ráadásul mivel ilyen pici, attól is félek, hogy könnyen le is törhet. Már látom is azokat a cikkeket, ahol tucatnyi iphone felhasználó panaszkodik, hogy letört a csatlakozója és benne maradt a telefonban. DE ne nekem legyen igazam.

Szólj hozzá Te is!