VOTE!!! – Megérkezett az Infinity Blade alkotóinak új politikai játéka

KeleMan 2012.08.23. 16:58 Apple, Játékok 1 db 504

Megjelent az Infinity Blade készítőinek új játék a VOTE!!!. Az Epic Games kötelékeiben tevékenykedő Chair Entertainment új alkalmazása nemes egyszerűséggel az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztását parodizálja remekül megvalósított köntösben. A játékban Barack Obama és Mitt Romney csap össze amolyan Infinity Blade stílusban. Kardok és óriási csatabárdok helyett itt azonban mikrofonokkal, “Szavazz Rám” táblákkal, lézerkardokkal, nyárson sült kolbásszal és egyéb ökörségekkel püfölhetik a jelöltek egymást. A két karakter kivitelezése is fantasztikus, amolyan Kretén magazinban illő karikatúrákat kaptak.

Természetesen az Infinity Blade jó szokásaihoz híven itt is megtalálhatóak a különböző kombók és kivégzési mozdulatok, melyeket az érintőkijelzőn történő, rendkívül aprólékos mozdulatokkal vezérelhetünk. A karaktereket különböző páncélok helyett szmokingba, Captain America jelmezbe, nindzsaruhába, vagy akár egy szál alsógatyába is öltöztethetjük, melyért természetesen különböző bónuszok is járnak a harc során.

Az alkalmazásban különböző helyszíneken (TV stúdió, Fehér ház kertje, Ovális iroda, stb.) csaphatunk össze ellenfelünkkel, miközben különböző feladatokat kell teljesítenünk pl. Sózz a fenékre tízszer egy kör alatt. A játékot egyébként teljesen ingyenesen tölthetjük le iPhone, iPod touch vagy akár iPad készülékre is az AppStore áruházból. A Chair részéről egy jutalomjáték volt ezen játék elkészítése, nagyon jól jött ez a kis plusz alkalmazás. Szavazásra fel!

És valaki végre készítsen itthon is egy ilyet Orbán Vs. Gyurcsány felállásban!

Twice as amazing lenne!

VOTE!!! (AppStore Link) VOTE!!!
Fejlesztő: Chair Entertainment Group

Besorolás: 9+

Ár: 349 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zuzu - 2012.08.23. 20:12

    Hát ez poén! :D

Szólj hozzá Te is!