Gameloft: Itt a Wild Blood első in-game videója

KeleMan 2012.08.23. 14:12 Apple, Játékok 0 db 778

Megérkezett végre a Gameloft első Unreal motorral készült játékának, a Wild Blood névre keresztelt appnak az első játékbeli videója. Az egy perces videóból végre kiderült, hogy ez egy harmadik szemszögű külső nézetes hack’n’slash program lesz. Wow!

A sztoriról annyit érdemes tudni, hogy Artúr király egyik lovagját fogjuk alakítani, akinek fel kell vennie a harcot a démoni hordák és egyéb rossz arcú foszladozó élőhalottak ellen, elhozva újra a békét és virágba boruló friss mezőket, pitypanggal és leánykökörcsinnel a királyságba…

Most komolyan! Ennél bénább sztorit még nem hallottam. Hiába Unreal motor, engem nem győzött meg első ránézésre. Ismerve a Gameloftot várható, hogy az app 5,49€-s áron fog hamarosan debütálni egy és több játékos kampánnyal iOS és Android eszközökre egyaránt. Akit további információk érdekelnek látogassa meg a hivatalos Facebook Wild Blood oldalt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!