Ashton Kutcher játszhatja Steve Jobs szerepét az új életrajzi filmben

KeleMan 2012.04.02. 18:26 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 151

A tegnapi napon a Variety beszámolója alapján Ashton Kutcher kapta meg Steve Jobs, az Apple alapítójáról szóló film főszerepét. Nem, nem április 1-i tréfa volt, valóban ő fogja játszani a vezért.

Azt azonban fontos tudni, hogy két film is készül. Az “eredeti” életrajzi filmet a Sony filmstúdió gyártja majd, mivel Walter Isaacson hivatalos Steve Jobs életrajzának megfilmesítési jogát megvásárolták. Előtte azonban érkezik egy független film is, melynek címe szimplán Jobs lesz. Ashton Kutcher a képek alapján valóban nagyon hasonlít a fiatalkori Jobsra, de kérdéses, hogy mennyire tudja majd megfelelően eltalálni a figurát az eddig főleg romantikus filmvígjátékokban szerepelt sztár.

A Jobs című filmet amúgy az a Joshua Michael Stern rendezi, akinek többek között a Sohaországot és A döntő szavazatot is köszönhetjük. Ezen film forgatása ez év májusában indul, Matt Whiteley forgatókönyvíró tervei alapján. A független film állítólag főleg Jobs hippi korszakából való kiugrását kívánja bemutatni, hogy hogyan is vált az Apple alapítójává, de nem kívánja a teljes életét elénk tárni.

A hivatalos filmről továbbra sincs információ, reméljük arra a szerepet a már egyszer bizonyított Noah Wyle fogja kapni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!