Cut the Rope Experiments – Bath Time frissítés

KeleMan 2012.02.21. 18:07 Apple, iPad, iPhone, Játékok, Videók 0 db 175

A Zeptolab frissítette a Cut the Rope Experiments játékát, OmNom-ot újabb 25 pályán keresztül irányíthatjuk, hogy megszerezze a cukorkáit. Az új világ a fürdőszobában játszódik, amolyan vizivilág jelleggel. A cél ismét begyűjteni a csillagokat, miközben egy új karakter is megjelenik egy vizicsiga személyében.

A grafika rendkívüli, mint mindig, nagyon szépen modellezték a víz fodrozódását is a fejlesztők. Aki megvásárolta már a játékot, azok számára a frissítés teljesen ingyenes. Ezen világ sikerült szerintem az eddigi legnehezebbre, nagyon sokat kell töprengeni, hogyan is lehet a kötelekkel és egyéb segédletekkel megfelelően OmNom szájába juttatni a cukorkát, mivel a víz felhajtóerejével is számolnunk kell, ami egyes pályákon igen hamar lefolyik.

A játék innen tölthető le 0,79€-s áron: Cut the Rope Experiments

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!