Nagy Karácsonyi Nyereményjáték: Itt a harmadik kérdés

Helme 2011.12.27. 15:25 Apple 4 hozzászólás 115

Véget ért a 2011. évi Adventi App Naptár nyereményjátékunk, kinyíltak az utolsó dobozok is. Az utolsó doboz egy remek Apple cuccot és egyéb értékes és hasznos kiegészítőket rejt. Idén három darab fődíj és egy darab különdíj is lesz, melyet 3+1 szerencsés játékos kaparinthat meg. De mit is kell mindezért tennetek?

2011. december 25-től 2011 december 29-ig, azaz 5 napon át minden nap egy-egy kérdést fogunk feltenni itt, ebben a bejegyzésben. A sorsolás 2011. december 30-án lesz, a nyertesek névsorát pedig az év utolsó napján, 2011. december 31-én tesszük közzé. A kérdések lényegesen nehezebbek lesznek, mint az Adventi App Naptár első 23 kérdése, de természetesen nem megfejthetetlenek. Akár egy kérdésre adott helyes válasszal is részt lehet venni a nyereményjátékon, de ha minden nap helyesen válaszoltok a feltett kérdésekre, úgy a nyerési esélyetek, akár ötszörös is lehet.

1. A nyereményjátékban, csak az iPhoneHungary oldalra regisztrált tagok vehetnek részt. Amennyiben még nem regisztráltál, úgy azt itt megteheted.

2. A napi kérdésre a választ a hello@ihungary.hu e-mail címre juttasd el, legkésőbb aznap éjfélig. Az e-mailt arról az e-mail címről küld el, amellyel regisztráltál az oldalon. Az e-mailben add meg a helyesnek gondolt válaszod, a neved, címed, telefonszámod, valamint az ihungary.hu oldalon regisztrált felhasználói neved.

3. Naponta push üzenet formájában az iHungary alkalmazáson belül a kérdésekre 1-1 segítséget is fogtok kapni, így az értesítő funkciót érdemes bekapcsolni. Amennyiben még nem ismered az iHungary appot, úgy azt itt letöltheted.

Különdíj

A különdíjért folytatott nyereményjáték rendkívül egyszerű. Oszd meg ezt a cikket Facebook faladon és a Tiéd lehet 1 db Just Mobile Xstand Go autós tartó a SteelBird jóvoltából.

III. helyezett

A harmadik helyezett egy Speck márkájú Pixelskin fekete színű iPad tokot nyerhet.

II. helyezett

A második helyezett 1 db Just Mobile Gum Pro pótakkumulátor töltőt és egy Baráth Gábor által írt “Az iPhone könyv” című kiadvánnyal lehet gazdagabb.

I. helyezett

Az első helyezett 1 db legújabb fekete színű iPod touch (8GB) készüléket nyerhet, valamint 2 db hozzá tartozó (fekete és piros) Hardcandy iPod touch tokkal gazdagodhat. Emellett egy 20.000 Ft- értékű iDoki szervíz utalvány* büszke tulajdonosa is lesz.

* – Az utalvány az iDoki szervízben váltható be legkésőbb 2012. december 31-ig bármilyen Apple típusú termék szervizelésére. Az utalvány sorszámozott és névre szóló, át nem ruházható. Alacsonyabb értékű vásárlás esetén készpénzt az iDokinak nem áll módjában visszafizetni. Magasabb értékű vásárlás esetén az utalvány kedvezményként váltható be. Az utalvány elvesztéséből eredő visszaélés kapcsán, valamint az utalvány megsemmisülése esetén az iDoki nem vállal felelősséget.

2011. december 27. – Harmadik kérdés

Steve Jobs az egyik évben a karácsonyi szabadságát a hawaii Kona Village-ben töltötte. Ez azért fontos momentum, mert Larry Ellison ekkor mondta, hogy megveszi az Apple-t és Jobs lesz a vezérigazgató. Melyik évben volt ez?  A választ küld el a hello@ihungary.hu e-mail címre az adataiddal. Amennyiben nehézséget okoz a kérdés, akkor figyeld az iHungary alkalmazást, ugyanis egy komoly segítséget fogunk küldeni értesítésben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. 14bob88 - 2011.12.27. 18:22

  Mire nem jó a Steve Jobs életrajz…:P

 2. nagytezsolt - 2011.12.27. 22:31

  El van irva a datum a cikk vegen, nem december 26, hanem december 27.
  Vege a napnak, lassan nincs nagy jelentosege! :)

 3. Attila Gábor Horvath - 2011.12.28. 09:30

  Sziasztok

  Az apphoz kapcsolódva jeleznem. A push megérkezik de az értesítő központban nem listazodik ki, csak a zarolasi kepernyore irodik ki. De ha bejon egy hivas pl vagy valamiert fel kell oldani a zarat, akkor huss eltunik. Gondolom ez bug.

Szólj hozzá Te is!