A héten érkezik a pályázatfigyelő iEuro alkalmazás iPhone-ra

Helme 2011.12.14. 08:00 iPhone, Programok 1 db 238

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) döntéshozóinak teszi könnyen kezelhetővé az uniós pályázati kiírásokat a Körics Euroconsulting mobiltelefonos alkalmazása, az iEuro, amely a vállalkozás elhelyezkedése, nagysága, és a tervezett beruházás jellege alapján listázza ki az aktuálisan elérhető pályázatokat – közölte a pályázati tanácsadó iroda az MTI-vel.

A cég a közleményben kifejti: a kkv szektor fejlesztési döntéseinek egyik legfontosabb kérdése, hogy sikerül-e a tervezett beruházáshoz vissza nem térítendő támogatást igényelni, így ezt a kérdést döntheti el az Android rendszerű telefonokra már most ingyenesen letölthető iEuro program. A közlemény szerint az iPhone-okra ezen a héten lesz elérhető ez a pályázati alkalmazás.

A cég az alapverzió mellé kifejleszt egy bővített változatot is, amelyben több, a döntéshozatalt további információkkal segítő funkció is található, így például önerő-kalkulátor, vagy a pályázattal kapcsolatos határidők telefon naptárjába mentésének lehetősége.

Érdekesség, hogy Androidra már elérhető, vélhetően az Apple telefonjaira szánt verzió is készen áll, csupán át kell esnie az elfogadási procedúrán. Úgy tűnik, hogy lesz egy ingyenes és egy prémium változat. Amint megjelenik természetesen leteszteljük.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. wargabor - 2011.12.24. 20:02

    Valaki nem tudja veletlenul mikortol lehet letolteni? En meg mindig nem latom…

Szólj hozzá Te is!