Töltsd le az iHungary-t és nyerj iPod Touch-ot, Shuffle-t és iPhone tokokat

Helme 2011.12.13. 22:44 Apple, iPhone 4 hozzászólás 286

Az összes hivatalos csatornánkon láthattátok, hogy megjelent az iPhone Hungary alkalmazása, mely az iHungary nevet kapta. Úgy gondoljuk, hogy azok örömüket lelhetik benne, akik naponta olvassák az oldalt. Mostantól mindez egyszerűbb lehet az iPhone és iPad tulajdonosoknak. Jelen pillanatban még csak az 1.0-ás változatnál tartunk, sok fejlesztési elképzelésünk van, amit folyamatosan véghez is fogunk vinni, mert az a célunk, hogy egy komplex szolgáltatást kapjatok egyetlen applikációban.

A honlapunk híreit mostantól az alkalmazáson keresztül is lehet olvasni, iPhone, illetve iPadre optimalizált változatban. Amennyiben nincsen állandó internetkapcsolatod, akkor sem kell mellőzni a híreket. Kapcsolódj előzetesen WiFi-re és mentsd el a kedvencek közé a legfrissebb újdonságokat, majd olvasd el offline módban. Az alkalmazás segítségével felveheted a kapcsolatot az iDoki szervizes csapatával, nyitvatartási időben azonnal tudod őket hívni közvetlenül a programból, amikor pedig zárva vannak, akkor gyorsan, egyszerűen tudsz nekik üzenetet küldeni.

Úgy gondoltuk, hogy egy kicsit fokozzuk a tétet és komoly nyereményeket sorsolunk ki azok között, akik letöltik az alkalmazást, vagy segítenek abban, hogy még népszerűbb legyen a programunk, az iHungary, mely elérhető szinte az összes AppStore-ból ingyenesen. Összesen 12 darab ajándékot fogunk kisorsolni, egy iPod Touch-ot, egy iPod Shuffle-t és 10 darab iPhone tokot. Ez több részben fog megtörténni, első körben a Shuffle fog gazdára találni.

Nem kell sok mindent tenni, csupán egy üzenetet kell megosztani, melyet ki fogunk írni az iPhoneHungary Facebook üzenőfalára. A nyereményjáték 2011. december 13-tól egészen 18-ig tart, sorsolás pedig 19-én 20:00-kor lesz. Azonban ha szeretnéd megduplázni a nyerési esélyed, akkor tudunk egy jó hírrel szolgálni: van erre is megoldás.

Készíts egy képet miközben használod az iPhone vagy az iPadre optmalizált iHungary programot, majd küldd el a hello <kukac> ihungary.hu email címre, a Facebookos neveddel együtt és kétszer kerülsz bele a virtuális kalapba. A képeket feltesszük Facebookra is. Játékra fel!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. BKaresz - 2011.12.14. 11:51

  Nagy jó lett, jól néz ki! Eemélem hasznos is lesz!:)

 2. Samu - 2011.12.14. 14:05

  Máris csinálom a képet!:)) Jól jönne az az iTouch! :P

 3. Kokó - 2011.12.15. 07:48

  Jó lett az alkalnazás,gyors fejlődést kívánok!!!

 4. SP2Zsolt - 2011.12.16. 07:26

  Jól sikerült APP! Nagyon tetszik!
  Kár,hogy csak a közösségi oldalon lehet nyerni…:-(
  Így marad a spórolás az iPad2-re.

Szólj hozzá Te is!