2011. november 25. péntek – Az Apple nagy bevásárló napja

KeleMan 2011.11.23. 11:36 Apple 0 db 461

2011. november 25-én, azaz e hét pénteken az Apple egy különleges vásárlási napot tart az online áruházában, szerte a világban. A “Fekete péntek” néven is emlegetett bevásárlónapot nem először tartja az Apple, Magyarországon azonban ez lesz az első, mióta hivatalosan is megnyitott a magyar online áruház.

Az Apple különleges vásárlási napján az interneten egész nap akciós árakkal és ingyenes házhoz szállítással várják a felhasználókat. iPod zenelejátszók, iPad táblagépek és Mac számítógépeket lehet tehát majd kedvezményesen vásárolni. A bruttó 33.500 Ft- feletti megrendeléseket pedig díjmentesen házhoz is szállítja az Apple.

Azt egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy milyen kedvezményes árak lesznek érvényesek a magyar online áruházban, de a 9to5Mac értesülései szerint külföldön egyes Mac gépek esetében jelentős, akár 100 dolláros csökkenést is eredményezhet a fekete péntek. Az iMac, MacBook Pro és MacBook Air gépek mellett az iPad táblagépekre és az iPod zenelejátszókra is lesz kedvezmény, igaz ez biztos kisebb volumenű lesz.

Az Apple termékek mellett pedig várható még, hogy egy rakás kiegészítő ára is csökkenni fog, így akár talán a Lego – Life of George készletet is kedvezőbben megvásárolhatjuk, de akár egy jobb minőségű mikrofonos fülhallgatóhoz, vagy egy Smart Coverhez is kedvezőbben hozzájuthatunk majd. Várjuk a fekete pénteket.

További információk az Apple hivatalos online áruházában, az alábbi képre kattintva érhetőek el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!