Gusztustalan videóval szól be a Samsung az iPhone tulajdonosoknak

Helme 2011.11.24. 19:23 Apple, iPhone, Videók 10 hozzászólás 1 278

Már mi is többször írtunk arról, hogy a Samsung, illetve az Apple között nagyon megromlott a viszony az elmúlt hónapokban, ugyanis az almás vállalat úgy tartja: a Samsung folyamatosan ellopja az ötleteiket. A dél-korei cég táblagépét sikeresen be is tiltották Németországban, mert a bíróság szerint komoly a hasonlóság. Több mint harminc per fut a két óriás között, szabadalom megsértése miatt perelnek folyamatosan.

A Samsung egy új videót tett közzé, ami amúgy tényleg egy valós jelenségre hívja fel a figyelmet, de a vállalat inkább csak irigykedik. A mozgóképes anyagban rengetegen állnak egy sorban, vélhetően várják az új iPhone megérkezését. Mindenhonnan jöttek, több órája várakoznak. Aztán hirtelen meglátnak egy telefont a kordonon kívül. Megnézik és látják, hogy az egy Samsung, majd elkezd csorogni a nyáluk utána.

Az első igazán meglepő momentumot a 40. másodpercben fedeztük fel. A Galaxy II tulajdonos lány felmutatja a készüléket, ahol a háttér nagyon érdekes. Valamire hasonlít…

Zavarbaejtő első ránézésre nem? Olyan, mintha a második kép egy része lenne ott elfordítva és felnagyítva. Ez azért furcsa, mert ez a grafika az OS X Leopard egyik hivatalos háttérképe volt mindaddig, amíg meg nem érkezett a Lion. Akkor ez most hogy is van?

Sohasem értettük: másoknak miért fáj az, hogy az Apple fanatikusok több órán át képesek ott állni a boltok előtt? Kiknek ártanak ezzel? Inkább ez egyfajta elismerés: csomóan kivesznek azért szabadnapot, hogy elsők között kaparinthassák meg ezeket a kütyüket. Ki állna sorba egy Samsung termékért? Szinte senki.  Ti mit gondoltok erről videóról?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

10 hozzászólás

 1. wiretap - 2011.11.24. 19:31

  A Samsung tulaj nem beszél a recsegő, ropogó, műanyag külsőről, csak a kijelzőről, meg elég hihetetlen hogy az iPhone-ra váróknak csorog a nyáluk az Androidra. :) Inkább optimalizálni kellene azt az OS-t, mintsem a végletekig boost-olni a hardvert. Design-ban és minőségben meg még bőven le van maradva a Samsung. Igaz, az áruk sem egyforma.

 2. Gabi - 2011.11.24. 20:39

  Én mint friss apple tulaj. (első ilyen emlémás cuccom), mg nagyon kezdő vagyok, de még így is sokkal jobban felkeltette az érdeklődésemet a többi termékük iránt,mint bármi más. Ezt a sárdobálást sztem csak a hülyébbek nyalják be. Baromira nem érdekel, hogy mit mondanak a Samsung vagy más mobiltulajok :P biztosan az ő telefonjaik is jók (nekik). Nincs ezzel semmi baj, hála az égnek nem vagyunk egyformák. A durva reklámok meg biztosan per tárgyát fogják képezni.

 3. HardRic - 2011.11.24. 22:26

  yogaretnam.com/wp-content/uploads/2011/06/SC20110618-103521.jpeg
  Az a háttér ennek a standard Galaxy S II-es háttérnek a lilásított verziója, amit az egyik amerikai gs2 variáns használ, hogy megkülönböztesse magát. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

 4. Jimmy - 2011.11.25. 09:53

  Inkább szeretem a szedret meg az almát, míg még lehet, ugyanis ha hagyom a kurva kis zöld droid felfaljon mindent, akkor milyen gyümölcsöt lehet majd enni?

  Ja tudom. Műanyagot.

 5. Kozma attila - 2011.11.26. 15:48

  Utánam dobnák se kéne!!!!!!!!

 6. Zsolesz - 2011.11.27. 06:24

  Nekem meg már kezd elegem lenni egy kicsit ebből az állandó rivalizálásból hogy melyik a jobb. Nekem galaxy S II van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Az én egyéni véleményem alapján egyik sem tud többet a másiknál az iphone egy valamiben tényleg jobb és azt irták előttem is hogy jobban optimalizál. Az egymás koppintása téma azért szerintem meg necces mert ha belegondol az ember elég szükösek a lehetőségek. Fogtam már sok iphonet és azok is nagyon jók. Ha nem lenne ilyen drága akkor lehet hogy olyat veszek de amig ennyi az ára és nem tud többet mint egy másik telefon addig nem veszem meg mert nem érdemes annyival többet kiadni érte. A telefon tényleg műanyag de nem recseg és nem ropog. Arról meg ne felejtkezzen el senki hogy a 3g és 3gs is műanyag szal ezen a téren sincs külömbség. Mielőtt valaki magára veszi amit írtam ne tegye meg ez csak a saját véleményem és nem firkálni akartam a iphonet az enyémnek is vannak hibái de én igy fogadtam el ahogy van és így szeretem. :) További probléma mentes felhasználást mindenkinek. Az oldal meg csak így tovább. ;-)

 7. iFer - 2011.11.27. 12:57

  Tudom senkinek nem ártanak ezzel, de amit egyesek művelnek azzal, hogy több órát, esetleg egy napot is sorban állnak, csak azért, hogy elsők között vehessék meg az új szifont, hát szerintem már több, mint vicces. Nincs jobb dolguk? Valószínűleg nincs, az a baj.
  Néha már azt érzem, hogy az apple tesz nekünk szívességet azzal, hogy megvehetjük a terméküket.
  Na mindegy, lehet hurrogni, amúgy nekem is iphone-om van:)

  • KeleMan - 2011.11.27. 14:14

   Szerintem sokan az élmény kedvéért mennek el egy-egy ilyen megnyitóra. Nekem személy szerint kötelességem! :D

 8. mikey™ - 2011.11.28. 23:40

  Aki egy héttel a megjelenés után veszi meg az már überciki :)
  Akkor vagy menő ha az elsők között vagy! Sucks…

  De messze a legjobb készülék a piacon az i4 is meg az iPad is, nem kétséges. De tényleg az Os adja el nagyrészt. Ugyan úgy ahogy a macbook-ot is. Bár a Pro kivitelezése is verhetetlen. :)

Szólj hozzá Te is!