Magyar nyelven is elérhetőek lesznek a Dragon alkalmazások

Helme 2011.11.04. 21:56 Apple, Egyéb, iPhone, Programok 1 db 415

A diktáláson alapuló hangfelismerő alkalmazások egyre népszerűbbek a piacon. Az Apple iPhone 4S október végi bejelentését követően még több vásárló használja majd ezeket az alkalmazásokat elsődleges kommunikációs felületként. A Dragon alkalmazások népszerűségét látva a Nuance azonnal megértette, hogy a felhasználók szeretik ezeket, és egyre többet szeretnének belőlük – olvasható a cég hozzánk eljuttatott sajtóközleményében.

A Nuance hamarosan Magyarországon is bejelenti két egyedi és innovatív hangfelismerő alkalmazását, a Dragon Dictation és a Dragon Search magyar nyelvre adaptált változatát iPhone-ra, iPod touch-ra és iPad-re. A Dragon Dictation egy könnyen használható hangfelismerő alkalmazás, amellyel a felhasználó bediktálhatja a szöveget a fenti eszközök bármelyikébe, és azonnal megtekintheti az SMS szöveget vagy e-mail üzenetet. A Dragon Dictation segítségével a közösségi hálózatokra (Facebook és Twitter) közvetlenül diktálhat posztokat.

A Dragon Search segítségével iPhone készülékén hangjával gyors, pontos és intelligens módon kereshet online tartalmakat. A hang alapú alkalmazások egyre inkább egyet jelentenek a mobil alkalmazásokkal. A Nuance kulcsfontosságú szerepet játszik ebben a folyamatban – még jobb mobil felhasználói élményt garantálva a fogyasztóknak világszerte.

A vállalat két hét múlva egy sajtótájékoztatón fogja demóztatni a programot, amelyen természetesen mi is részt fogunk venni. Sőt, ha minden jól megy, nálunk olvashatjátok az első tesztet az országban, ugyanis folyik az egyeztetés, hogy a premier előtt nyúzhassuk az appokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. imi - 2011.11.05. 16:56

    már várom:D

Szólj hozzá Te is!