A kiterjesztett valóság segítségével emeli új szintre a játékélményt a LEGO

HusztiD 2017.12.06. 13:55 iOS, iPhone 0 db 228

dims

Az Apple az iOS 11 kiadásával szállt be igazán a kiterjesztett valóság világába, hiszen itt vált elérhetővé a fejlesztők számára az ARKit, aminek köszönhetően ígéretes AR alkalmazásokat adhatnak ki. Ezúttal a LEGO System A/S dobta ki legújabb játékát, a LEGO AR Studiót, amely igazán ígéretesnek tűnik.

Nem csak egy egyszerű AR játékról beszélhetünk, hiszen az AR Studio annál többet nyújt kicsit. Magában az alkalmazásban összesen hat darab ismertebb LEGO szett van, melyeket fizikális formában is árulnak. Ha van egy LEGO szettünk, akkor az AR képességek által nyugodtan hozzávarázsolhatunk mondjuk egy virtuális vasutat, sárkányt, rendőrséget, vagy egy tűzoltóságot. Elég csak az alábbi videót megnézni, s rögtön láthatjuk, hogy a LEGO csapata ezzel az alkalmazással egy újabb szintre emeli a gyerekek számára a játékélményt.

A LEGO AR Studio ingyenesen érhető el a magyar App Store-ban. Aki kedvet kapott egy kis mókázáshoz, annak mindenféleképpen érdemes lesz kipróbálnia!

LEGO® AR Studio (AppStore Link) LEGO® AR Studio
Fejlesztő: LEGO System A/S

Besorolás: 4+3.5

Ár: Free Letöltés

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!