Diablo 3 Armory iPhone alkalmazás

KeleMan 2011.10.15. 18:26 Apple, Egyéb, iPhone, Kiegészítők, Programok 0 db 167

Talán sokan ismeritek a méltán népszerű Diablo játékot, a Blizzard egyik legnépszerűbb játékát. Jelenleg már javában zajlik a béta, várhatóan maga a játék a 2012-ben, akkor is az első negyedévben megérkezhet. Anno a Diablo 2-vel és annak kiegészítőjével (Lord of Destruction) másfél éven keresztül játszottam. Valamelyik floppy lemezen még el is van mentve egy 76-os szintű barbár, mellyel kegyetlen sokszor elvertem Diablo száját.

Az új Diablo 3 már a képek alapján is képes újra a monitorok elé szegezni a rajongókat, de az új játékosok is elismerően kacsintanak a videók láttán. Ez bizony jó lesz. A Blizzard a játékostársadalom körében egy olyan nagy név, – mely már szinte fogalom, – mint a számítástechnikai társadalom körében az Apple. (Jóllehet éppen akkor adta ki az Apple az új iMac szériát, mint amikor a Blizzard a szintén kiváló játéka, a Starcraft 2 is megjelent.)

Rajongók milliói képesek a monitorok előtt ülni és elmerülni a játékok világában. Jó példa erre a World of Warcraft havidíjas előfizetéses játékuk, melyet már több, mint 12 millióan játszanak világszerte. A Blizzard, mivel mindig is jó együttműködésben állt az Apple embereivel, játékaikat PC mellett egyaránt Mac gépekre is kiadták. Ilyen volt a WoW, a Starcraft 2 és ilyen lesz a Diablo 3 is.

Míg várjuk a hivatalos megjelenési dátum bejelentését és peszre a Collector’s Edition várható tartalmát, lelkes rajongók elkészítettek egy iPhone alkalmazást, melynek a neve Diablo 3 Armory lett. Ebben integrálták a Blizzard által már kiadott karaktereket, a hozzájuk tartozó képességeket, tárgyakat, fegyvereket, stb.

A program teljesen ingyenesen tölthető le az App Store áruházból, ahol akár előre megtervezhetjük a karakterünk képességeit is. Ezek mellett a Diablo univerzumról is találhatunk leírásokat, térképeket. A program mellett akit érdekel a Diablo 3 játék, annak javaslom, hogy látogassa meg Magyarország legnagyobb Diablo 3-as közösségi oldalát, mely itt érhető el.

Az iPhone alkalmazás itt tölthető le.


Letöltöm – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!