Bemutatkozott az iPhone 4S – Világpremier képekben

KeleMan 2011.10.15. 19:01 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 446

Az Apple 2011. október 14-én, azaz a tegnapi napon megkezdte a vezető mobilszolgáltatókkal karöltve az iPhone 4S készülékének forgalmazását. Egyes becslések szerint ezen a hétvégén közel 4 millió darab iPhone 4S készüléket értékesíthet az Apple a világ több országában, ahol már elindult a hivatalos forgalmazás (USA, Kanada, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Ausztrália, Japán).

Hazánkban a T-Mobile és a Vodafone is egyaránt 2011. október 28-án kezdi meg az legnagyszerűbb iPhone forgalmazását. A tegnapi nap Tokyo utcáin is nagy volt a sor. Az ottani Softbank Mobile Corp. szolgáltató üzlete előtt a japán fiatalok még iPhone fejfedőt is öltöttek magukra (fenti kép).

A londoni Covent Garden Apple üzlete előtt is kitörő örömmel fogadták a vásárlókat az Apple munkatársai. :) A vásárló is örülhetett a duplamagos A5 processzorral szerelt iPhone 4S készülékének.

Steve Wozniak az Apple társalapítója is megvásárolta magának az új iPhone 4S készüléket a California állambeli Los Gatos-i Apple üzletben. Természetesen Segway-el érkezett és távozott.

A bostoni Apple áruház előtt Elliot Johns már büszkén mutatja fehér színű iPhone 4S készülékét. Itt is hatalmas volt a sor.

Philadelphiában az ING Direct Cafe üzletei ingyen italt szolgáltak azoknak, akik bemutatják az új iPhone 4S készüléküket.

Az emberek a sorokban rendkívül fegyelmezetten várták, hogy sorra kerüljenek, volt aki még ilyenkor is ragasztott egy-egy üzenetet Steve Jobs számára, akit múlt hét pénteken temettek el.

Németországban is sokan várták a sorokban kígyózva, hogy megvásárolhassák Steve legújabb telefonját. A képen a müncheni Apple üzlet látható.

Az USA-ban, a Nebraska állambeli Omaha városában az Apple alkalmazottak kimentek az üzlet előtti sorhoz és éltették a várakozókat, amíg a bolt nem nyitott ki.

New York-ban is sokan vártak a kapuk kinyitására.

Hamarosan Magyarország is sorra kerül. Már csak 2 hét. Mi ott leszünk a premieren! És Ti?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!