China Telecom: 233 millió dollár az iPhone 5-re

Helme 2011.09.15. 15:57 Apple, iPhone, Pletykák 1 db 84

Újabb pletykák láttak napvilágot, de most nem Amerikából hanem Kínából érkeztek az információk. A hírek szerint a China Telecom készen áll, hogy bevezesse az iPhone 5-öt, számos új embert vettek fel, illetve elkezdődött a felkészítésük is.

Tehát úgy tűnik, hogy ott még mindenképpen idén lesz kapható, azonban a állítások szerint a legkorábbi kitűzött dátum szeptember vége. Ez arra enged feltételezni, hogy kevesebb átfutási idő lesz a bejelentés és az árusítás között.

“A China Telecom utasította néhány vidéki fióktelepét a felkészülésre, illetve elküldte a vezető személyzetet továbbképzésre, hogy minden probléma nélkül futhasson a bevezetés.”

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Mivel a China Telecom eddig nem forgalmazhatott iPhone-t, most nagyon ráfekszik a marketingre, összesen 233,5 millió dollárnak megfelelő jüant fektetnek a reklámokba. Az Apple termékei Kínában még csak most fognak igazán robbanni, hatalmas a potenciális piac.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fárr Vince - 2011.10.06. 18:55

    IDIOTAK!!

Szólj hozzá Te is!