iPhone 5: Egyre biztosabb az októberi megjelenés

Helme 2011.08.25. 09:25 Apple, iPhone, Pletykák 0 db 5 407

Az elsők között számoltunk be arról, hogy várhatóan októberben érkezik az iPhone 5. Most az egyik legjelentősebb újság, a Wall Street Journal írta meg mindezt, így szinte tényként vehetjük az őszi megjelenést. Kifejezetten érdekes, hogy ők nem az AT&T-re, hanem a harmadik legnagyobb szolgáltatóra, a Sprint-re hivatkoztak.

Már csak a pontos dátum a kérdés. A Sprint szerint nem október 5-én vagy 7-én érkezik az iPhone 5, hanem csak a hónap közepén. Nekünk magyaroknak minden nap számít, ugyanis feltehetőleg nem leszünk benne az első körben (szép álom), így ha még idén szeretnénk a kezünkbe fogni, akkor nagyon gyorsan be kéne jelentenie az Apple-nek.

(x)Hirdetés
(x)Hirdetés

Egyes pletykák szerint nem biztos, hogy iPhone 5-nek fogják hívni a készüléket, hanem iPhone 4S-nek. Bár ez teljesen irreális, hiszen a 3G és a 3GS között nem volt sok különbség, csak tudásban. Azonban ha a különféle híreknek lehet hinni, akkor itt nem csak a belső fog változni, külsőre is teljesen megújul, még akkor is ha a design megmarad. Várjuk. Egyre jobban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!