iPhone 5: AT&T szerint október elejétől lesz kapható

Helme 2011.08.21. 19:12 Apple, iPhone, Pletykák 4 hozzászólás 549

Egyre jobban érezhető a hype az iPhone 5 körül, a pletykák kaméleont meghazudtolva változnak percről-percre. Azonban mostanra talán kezdenek konkretizálódni a dolgok. Már korában beszámoltunk arról, hogy egyre több helyen erősítik meg azt az információt, miszerint az iPhone 5 biztosan ősszel fog érkezni (legalábbis a nyugatra).

A Boy Genius Report egy magasrangú vezetőre hivatkozva, azt állítja, hogy az AT&T egyik alelnöke megerősítette: “az Apple október elejére tervezi az iPhone 5 árusítását”.

Állítólag az is elhangzott, hogy az elkövetkezendő 50 nap nagyon nehéz lesz, mindenkire szükség van, ugyanis a csapatot be kell tanítani. Többen az október 5-ét vagy a 7-ét tartják potenciális dátumnak, de ezt még senki nem támaszotta alá. Tehát hamarosan az Apple-nek be kell jelentenie az iPhone 5-öt, amennyiben ezek a hírek igazak.

(x)Hirdetés
(x)Hirdetés

Jelenleg a készülékről sem lehet semmit tudni, még mindig csak spekulációk vannak, bár az tény, hogy most nem csak ráncfelvarrás lesz, hanem komoly dolgokat is beleraktak a mérnökök a telefonba. Ti mit vártok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

  1. Bence - 2011.08.21. 22:15

    Hogy mit várunk? Én pl. az iPhone 6-ot, ugyanis addig nem tervezem lecserélni a 4-et. :-)

  2. Martin - 2011.08.21. 23:42

    Én személy szerint a nagyobb képernyőt várom,IPS panellal. Ami még fontos.. ha tényleg visszatér a lekerekített hátlap, ne billegjen ha leteszem az asztalra.

  3. TZS - 2011.08.22. 00:12

    Én egy dolog miatt fogom levaltani az i4-et…az elvileg nagyobb keszulek,i4-nek meretu hazban…kell mar az a legalabb 4"-os kepernyo…na meg az ipad 2-bol kiindulva a ket mag us maximalisan jot tesz :) csakhat,max karacsonyra lesz itt,es a keszlet meg az i4-nel is egy napig volt eleg…

  4. JamesS - 2011.08.22. 09:48

    én a 4-est tuti nem cserélem le

    most se nagyon van olyan játék ami már kihasználja a dupla magot

    I6 mire kijön már több ilyen progi is lesz, na azok nagyot fognak ütni majd :)

    a nagyobb kijelzőre kíváncsi leszek, a felbontásra és hogy minden játék, progi menni fog-e rendesen rajta, vagy az új kijelzőre majd külön lesznek a kompatibilis progik, mint ipad ra (remélem nem, mert az öngyilkosság lenne, de kinézem belőlük :S )

Szólj hozzá Te is!