Fiona Flowers HD – Porozd a bibét Fionával!

KeleMan 2011.03.11. 20:21 Apple, iPad, Játékok, Kiemelt hírek, Videók 0 db 137

Ültess és ápolj virágokat Fionával! A gazdálkodós játékban Fionát irányíthatjuk, akivel 7 kerten keresztül kell teljesítenünk a küldetéseket. Virágokat ültethetünk, keresztbe porozva azokat, pedig akár 50 új fajtát is felfedezhetünk. Kissé távolabb ízletes lekvárokat gyárthatunk a gyümölcsökből, a édes lépes mézet a kaptárakból, de akár új illatokat és parfümöket is létrehozhatunk a  gyönyörű virágokból. A termékeket természetesen eladhatjuk, pénzt szerezve a küldetések teljesítéséhez.

A játék lényege a gazdasági menedzsment tehát, mindez persze gyönyörű grafikával párosul az iPad készülékre. Az alkalmazást a Chillingo adta ki, de magyar fejlesztés, az 1morebee Kft. terméke. A játék nagyon hangulatos, a zene és grafika kiváló, bár inkább hölgyek fogják tudni értékelni az alkalmazást, mely jelenleg 0,79€-s áron vásárolható meg az Apple online boltjából.

 


Letöltöm – 0,79€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!