Óriási leárazások az iPad 2 megjelenése miatt!

KeleMan 2011.03.12. 13:08 Apple, iPad, Játékok 2 hozzászólás 195

Tegnap az USA-ban végre elrajtolt az iPad 2. Elemzők szerint közel 600.000 db készüléket fognak eladni az első hétvégén, és közel 5,5 millió darabot az első 3 hónapban. Ez az iPad esetében az első hétvégén kb. 300.000 db volt, míg az iPad premierje utáni 3 hónapban közel 3,3 millió darab. Persze ahogy az lenni szokott a premier miatt jó sok, főleg iPad készülékekre szánt programoknak az ára is jelentősen csökkent.

A TouchArcade.com az alábbi leárazásokról számolt be, mely főleg a két nagy játékkiadó, az Electronic Arts és a Gameloft alkalmazásait érinti. Utóbbi minden akciós programjának árát egységesen 0,79€-ra mérsékelte. Az árak dollárban vannak feltüntetve, mert nem volt kedvem átírni, de a linkek a magyar App Store-ban is megnyílnak. Én iPad készülékre a Babylonyian Twins HD Premium kiadását vásároltam meg, aki szereti a platformjátékokat és szereti az agyát is dolgoztatni pár logikai fejtörővel, annak kihagyhatatlan. Jó vásárlást kívánok!

Electronic Arts

Gameloft (az összes program 0,79€)

Egyéb kiadók leárazott alkalmazásai

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

 1. JamesS - 2011.03.12. 15:29

  de ezek az árak az USA store ra vonatkoznak csak gondolom

  towermadness HD-t szedjétek le

  az megvan nekem is, és nagyon jó kis játék :P

  • KeleMan - 2011.03.12. 15:32

   JamesS: Így van, de írtam is, hogy nem szeretném az árakat átírogatni, ha rákattintasz, megnyílik böngészőben, aztán az iTunes-ban már az eurós árat hozza be, ami még olcsóbb is.

Szólj hozzá Te is!