Frissült az iMovie alkalmazás

KeleMan 2011.03.11. 18:01 Apple, iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Programok 2 hozzászólás 225

Az Apple kiadta a frissítést az iMovie alkalmazáshoz, mely végre telepíthető a mai nap megjelenő iPad 2-es készülékekre is. Aki már megvásárolta, annak ingyenesen tölthető az új frissítés. Az új iMovie alkalmazás megkapta tehát azt a vérfrissítést, melytől tényleg igazán szuper videoszerkesztő lehet a kedvenc Apple kütyünkön. Az új 1.2-es verzió mostantól multifunkcióssá tette az iMovie alkalmazást, tehát hivatalosan egyaránt telepíthető iPad 2, iPhone 4 és 4. generációs iPod Touch készülékre.

(Érdekesség, hogy a Macworld.hu leírása szerint egy hivatalos Apple programmal, mely az iPhone Configuration Utility nevet viseli, mégis felvarázsolható az iMovie is az elsőgenerációs iPad készülékekre. Tehát nem kell hozzá jailbreak. Az alkalmazás elérhető egyaránt Mac és Windows alapú gépekre is. További részletekért látogassátok meg az ő honlapjukat is.)

Az újdonságok között az iPad 2 esetében a Multi-Touch alapú szerkesztőt említenénk meg, mely még precízebbé teszi a videovágást és szerkesztést. E mellett kaptunk 3 új témát (CNN iReport, Simple, Neon), HD videómegosztási lehetőséget az alábbi portálokra (YouTube, Facebook, Vimeo, CNN iReport). Immár végre a fotókra is lehet szöveget illeszteni, valamint az előtűnés-eltünés (fade in – fade out) effekt is megtalálható.


Letöltöm – 3,99€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. pip - 2011.03.11. 21:35

    Keleman:

    Szia adj magadhoz legyszives egy elérhetőséget mert valami fontos infót kene kuldenem a 4.3 kiegesziteshez..

    • KeleMan - 2011.03.11. 22:04

      pip: balpar83 kukac t-online.hu, itt elérsz!

Szólj hozzá Te is!