Érkezik egy új és olcsóbb AirPods Pro; továbbra is szárnyal az iPad – mi történt a héten?

HusztiD 2020.02.15. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 1 db 319

Ismételten elrepült egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

airpods-family

Egyre többet költenek a felhasználók az előfizetéses modellen alapuló szolgáltatásokra

Ahogyan véget ért a 2019-es év, úgy készített egy új kimutatást a Sensor Tower csapata. A legújabb statisztikában sajnos csak az amerikai adatok szerepelnek, de általa megtudhatjuk, hogy egyre többet költenek a felhasználók az App Store-ban és a Google Play áruházban az előfizetéses modellen alapuló appokon belül.

app-store-gold-icon

Bővebben itt.

A tableteladások 30%-át az iPad tette ki

Az Apple nem olyan rég ejtette meg a 2020 Q1-es pénzügyi konferenciáját, ahol beszámoltak a 2019-es év utolsó negyedévének teljesítményeiről. Azt most már sajnos nem osztják meg, hogy mely termékükből mennyit adnak el, csupán annyit, hogy mennyi volt az azokból származó bevétel.

apple-ipad-pro

Bővebben itt.

Újabb 11 millióval növelte előfizetői bázisát a Spotify

Decemberben ért véget az előző év negyedik negyedéve, a Spotify pedig nem olyan rég megtartotta az aktuális pénzügyi beszámolóját. A streamszolgáltatónak a 2019-es év végével végével immáron 124 millió tényleges előfizetője volt, ami 11 millióval több, mint az azt megelőző három hónapos időszakban. Ha pedig a növekedési rátát nézzük, akkor az éves szinten 29 százalékot mutat.

1_c0FaLqy4tcO1uuYLP8AWBw

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején láthattuk a legújabb Shot on iPhone reklámot, melyben az Apple az új éjszakai módra fektette a hangsúlyt. A koronavírus terjedésének köszönhetően csökkenő eladásokkal számolhat az Apple, illetve pont emiatt még a Foxconn is hatalmas gondokba ütközött, ami kihatással lehet a gyártásra.

Foxconns-biggest-iPhone-plants

A hét második felében a Samsung bemutatta legújabb csúcsmodelljeit, ami után jött egy újabb infó, hogy az iPhone 9 helyett valószínű iPhone SE 2 lesz az Apple új telefonjának a neve. Végül, de nem utolsó sorban arról is szó esett, hogy érkezik egy új és olcsóbb AirPods Pro még az idei év folyamán.

Ezek voltak a 2020-as év hetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. rhamonis - 2020.02.16. 07:11

    Hat egy nem agybadugos zajszuros airpodsnak mondjuk orulnek ber ezen komponensek parositasa szinte kizart almaseknal (mondom ezt apple fankent)

Szólj hozzá Te is!