A Samsung bemutatta a Galaxy S20 családot és a hajtogathatós Galaxy Z Flip-et

HusztiD 2020.02.12. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 631

samsungs20galaxylineup

A Samsung tegnap este folyamán tartott egy médiaeseményt San Francisco-ban, ahol a vállalat fejesei bemutatták az idei évi csúcsmodelljeiket. Ahogyan a korábbi pletykák ígérték, a koreaiak három darab Galaxy S20-at mutattak be, amely mellett még a vállalat második hajtogathatós telefonja is tiszteletét tette.

A Galaxy S20 lesz a belépőszintű modell, mely egy 6,2 colos AMOLED kijelzőt kapott. Ebben a telefonban egy előlapi szelfi és három hátlapi kamerát találhatunk meg: két darab 12 és egy darab 64 megapixeles szenzort. A Galaxy S20+ 6,7 colosra nőtt, míg a Galaxy S20 Ultra 6,9 colosra. Ami igazán érdekes lehet számunkra, az az utóbbi telefon, hiszen a hátoldalon egy 12 megapixeles széles látószögű, egy 108 megapixeles ultra széles látószögű és egy 48 megapixeles telefotó szenzort találhatunk meg. Voltaképp ezen szenzorokkal tette elérhetővé a Samsung az akár százszoros digitális zoomolást.

Mindegyik modell 5G képes, valamint kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval rendelkeznek. További érdekesség, hogy a kijelzők HDR10+ minősítést kaptak, valamint képesek a 120Hz-es képfrissítésre. A telefonok lelkét egy Snapdragon 865-ös processzor adja, amihez a Samsung 12GB RAM-ot pakolt – a csúcsmodell esetében lehetőség van 16GB-ra is.

A másik újdonság pedig a Galaxy Z Flip volt az eventen. A Samsung még előző évben adta ki első hajlíthatós okostelefonját, amely nem igazán aratott nagy sikert, lévén, hogy az első modelleknél sorra merültek fel problémák. Dióhéjban egy 6,7 colos telefonról beszélhetünk, mely kísértetiesen hasonlít a Motorola Razr modelljére, melyet szintén az előző évben mutattak be.

No és az árak? Egészen magasak, ami eddig szokatlan a koreai gyártótól. A Galaxy S20 1 000, az S20+ 1 200, az S20 Ultra és a Z Flip 1 400 dollártól indul. Ha azt nézzük, akkor annyiba kerül a Samsung legolcsóbb modellje, mint egy iPhone 11 Pro, s ezúttal árban nincs igazi kihívója az iPhone 11-nek.

Mivel nem eszik olyan forrón azt a bizonyos kását, így kíváncsian várjuk majd az első teszteket, hiszen első blikkre jónak ígérkezik a Samsung aktuális felhozatala, de hogy miként szerepelnek a való életben, az hamarosan kiderül.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!