Hatalmas akadályokba ütközött a Foxconn – hiánycikkek lehetnek az Apple telefonjai?

HusztiD 2020.02.11. 11:56 Egyéb 0 db 293

Foxconns-biggest-iPhone-plants

Sajnálatos módon nem ez az utolsó hírünk a koronavírussal kapcsolatosan, ugyanis az utóbbi hetek folyamán folyamatosan voltak ezzel kapcsolatos híresztelések. Ezúttal a Foxconn háza tájáról kaptuk a legfrissebb infókat, melyek szintén nem nagy bizakodásra adnak okot.

Mint tudjuk, Kína jó pár helyen elrendelte, hogy a boltok és gyárak február 10-ig nem nyithatnak ki. Mivel a járvány terjedése továbbra sem enyhül, így néhány helyen tovább tart a tilalom. Például a Foxconn Sencsenben található gyára még bizonytalan ideig nem nyithat ki. Egyelőre nincsenek arról infók, hogy mikor folytatódhat a gyártás, így lehet, akár csak egy újabb hetes csúszásról, vagy akár többről van szó. A Csengcsouban fellelhető gyárat ugyan kinyithatta a tegnapi nap folyamán a gyártó, azonban itt mindösszesen az alkalmazottak 10 százaléka jelent meg, így természetesen nem a megszokott ütemben folytatódott tovább a gyártás.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, de mindenekelőtt reméljük, hogy mielőbb jobbára válnak a helyzetek a koronavírus terjedésével kapcsolatosan. Hogy az alábbi szigorítások miatt mekkora kiesése lesz az Apple-nek és a többi gyártónak, az kérdéses, de ezek előjeleit úgyis csak a következő pénzügyi negyedéves beszámolókból tudhatjuk meg. Egy biztos, az elemzők zöme nem sok jót jósol, így akár emiatt csúszhat az iPhone 9 avagy SE 2 megjelenése egyaránt.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!