Félévente adhat ki új csúcsmodelleket az Apple

HusztiD 2019.12.03. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 3 db 991

iphone-11-lineup

Megszokhattuk, hogy az Apple minden év szeptemberében dobja piacra az aktuális évi iPhone csúcsmodelljeit. Így van ez immáron 2011 óta, mikor is bemutatták az iPhone 4s-t. Ezt megelőzően viszont nyáron érkeztek a telefonok, s most úgy tűnik, hogy visszatérhet némileg ezen stratégiájához az Apple.

A JP Morgan egyik elemzője, Samik Chatterjee számolt be arról, hogy az Apple 2021-től váltani fog, s immáron nem csak szeptemberben fogják piacra dobni az adott évi csúcsmodelleket. Elviekben az egyik időpont az továbbra is szeptember marad, azonban várható, hogy a másik időpont a márciustól júniusig tartó időszakot foglalja magában.

Mit is jelenthet ez? Azt, hogy tavasszal piacra dobhatják a kedvezőbb árfekvésű telefont, mint például a jelenlegi felhozatalból az iPhone 11-et, míg az abszolút csúcsmodellel, a Pro szériával megvárják a már jól bevált szeptembert. Ezzel a lépéssel ugyanúgy két külön modellt dobna piacra az Apple, azonban talán az eladások alapján jobban szinten tudnák tartani magukat, illetve lehetséges, hogy a megjelenést követően kevésbé lenne hiánytermék egy-egy modell.

Egyébként nem idegen dolog az Apple-től a kora tavaszi megjelenés sem, ugyanis anno az iPhone SE is márciusban érkezett meg, valamint az utóbbi években tavasszal mindig kapunk egy-egy új iPad-et.

Ti mit szóltok hozzá? Szerintetek jobb ötlet lenne, ha nem csak évente egyszer érkeznének meg az új iPhone modellek, hanem két részben, mondjuk márciusban és szeptemberben?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Petya - 2019.12.03. 12:46

    Ha 2 évente adnának ki hibátlan telefonokat, az sokkal jobb lenne szerintem

  2. Bendegúz - 2019.12.05. 21:23

    profit, extra profit….

  3. janika61 - 2019.12.06. 03:29

    Az XS_röl visszatértem az X_re mert az egyetlen ami nem melegszik,sok rádiót hallgatok.

Szólj hozzá Te is!