Éveket csúszik az Apple kiterjesztett valóságra építkező okosszemüvege

HusztiD 2019.11.14. 11:56 Apple, Pletykák 1 db 77

apple-glasses-concept-mockup

Az elmúlt hónapokban a Bloomberg, valamint Ming-Chi Kuo is megosztotta a nagyérdeművel, hogy az Apple feltehetően 2021-ben dobja piacra első okosszemüvegét. Úgy tűnik, hogy ezen állítások túl bizakodóak voltak, ugyanis a legújabb értesülések alapján csak 2022-ben érkezhet meg a termék.

Az Information értesülései alapján az Apple vezetői még október folyamán tartottak egy nagyobb összejövetelt a Steve Jobs előadóteremben, ahol azon alkalmazottaik voltak jelen, kik valamilyen formában részt vesznek a projektben. A vezetők felvázolták az aktuális idővonalat, mely alapján az első okosszemüveg 2022-ben érkezik, ha minden a megfelelő kerékvágás alapján megy, míg egy évvel később érkezhet egy újabb kiadás, ami sokkal vékonyabb, kecsesebb lesz.

Bővebb technikai információk nem láttak napvilágot, illetve azt sem jellemezték, hogy mit jelent jelen esetben a kecsesebb szó. Ugyanazokkal a hardverelemekkel rendelkezik majd? Esetleg valamivel többet, vagy kevesebbet tudni? Egyelőre nem tudni. Aki tehát az almások okosszemüvegét szeretné, annak úgy tűnik, hogy még éveket kell várnia, hiszen leghamarabb csak 3 év múlva dobhatják azt piacra.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fap Fap Faps - 2019.11.15. 18:52

    Jol teszik

Szólj hozzá Te is!