Kuo: ez lesz a 2020-as iPhone három fő újdonsága

HusztiD 2019.09.10. 15:55 iPhone 0 db 3 526

touch-id-screen

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo nem olyan rég új infókat osztott meg azzal kapcsolatosan, hogy melyek lehetnek a következő évi iPhone modellek főbb újdonságai. Mivel még az Apple csak most fogja bemutatni az iPhone XI készülékeit, így egyelőre érdemes azokra koncentrálni, de mellette érdekességképp figyelni, hogy mit mondanak a különböző iparági elemzők az ezt követő telefonokról.

Kuo szerint három főbb dologra számíthatunk a 2020-as modellekkel kapcsolatosan. Az első, hogy teljesen új formatervet kapnak a készülékek. A második a régóta várt 5G támogatottság, s végül a harmadik, az új kamerarendszer. Sajnos bővebb információt nem osztott meg az elemző. Hogy milyen lesz az új dizájn, arról egyelőre nem tudni, az 5G támogatottság természetesen jó lesz, s a kameráknál esélyes, hogy az Apple egy úgynevezett ToF rendszert vezet be, melyről korábban is szóltak a hírek.

Ne feledjük, elsőnek várjuk meg, mire az Apple bejelenti a 2019-es modelleket, ezt követően pedig bőven lesz idő a soron következő telefonokig, melyről úgyis pletykák tömkelegét olvashatunk majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!