Őszre feltámad az újragondolt iPhone SE 2; sokat számít, hogy milyen verziójú iOS-t futtatsz – mi történt a héten?

HusztiD 2019.04.13. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 643

Véget ért egy újabb hosszú hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

Screen-Shot-2019-04-09-at-8.38.40-PM

Őszre feltámasztja hamvaiból az új iPhone SE-t az Apple?

Előző év folyamán nem egyszer olvashattunk arról, hogy az Apple bemutatja a második generációs iPhone SE-t. Mint kiderült, ősszel ugyan három telefont kaptunk, de közülük egyik sem a második generációs SE volt.

iphone-se-2-620x350

Bővebben itt.

Hosszas mélypont után fokozatosan növekszik az Apple, ismét közel az egybillió dolláros álomhatár

Aki figyelemmel követte az Apple körüli dolgokat, az tudja jól, hogy egy éve ilyenkor szárnyalt az Apple. Augusztusra sikerült elsőként elérniük az egybillió dolláros értéket, majd októberben jött a fordulópont, hiszen onnantól folyamatosan csökkent a vállalat részvényértéke.

tim-cook-thumbs-up-smile

Bővebben itt.

Az iPhone XI és XI Max egyaránt tripla kamerával érkezik

A japán Macotakara újabb információkat közölt le az idei év szeptemberére várt iPhone modellekről. Érdemes lehet odafigyelni a blogra, ugyanis korábban is számos olyan pletykát leközöltek, mely később igaznak bizonyult. Például ők hozták le elsőnek, hogy jack csatlakozó nélkül érkezik az iPhone 7.

2019_iphone_triple_camera_rendering

Bővebben itt.

Üzemidőteszt: számít-e milyen verziójú iOS fut az iPhone-on?

Az iAppleBytes készített egy érdekes videót, melyben arra keresték a választ, hogy számít-e milyen verziójú iOS fut az iPhone-on. A teszthez négy darab iPhone 6s-t használtak, s az elsőn a sokak által legjobb verzióként emlegetett 10.3.3-at futtatták, a másodikon a 11.4.1-et, a harmadikon a jelenleg kint lévő 12.2-t, s a negyediken a 12.3 első bétáját.

EC3B51F1-70A3-41D6-89B6-5B82D257BEE7-780x436

Bővebben itt.

Borzasztó vezetési szokásokkal rendelkeznek az iPhone felhasználók

Egy nagyon érdekes elemzéssel jelentkezett az amerikai The Zebra, ugyanis arra voltak kíváncsiak, hogy mik terelik el vezetés közben a sofőrök figyelmét. Összesen 2 100 embernek a szokásait sikerült felmérniük, s végül operációs rendszerekre osztották be, hogy milyen annak a valószínűsége, hogy valamilyen figyelemelterelést csinálnak vezetés közben.

ios12-do-not-disturb-driving-social-card

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében jött a hír, mely szerint leghamarabb csak 2021-ben érkezhetnek az első 5G képes iPhone modellek, majd kiderült, hogy Indiában bizony 25 százalékkal csökkentette az iPhone Xr indulóárát az Apple. Egészen meglepő, de Amerikában jóval több előfizetője van az Apple Music-nak, mint a Spotify-nak, majd ezt követően egy egészen kiváló iPhone XI koncepcióvideót láthattunk.

45F918C1-17C2-42F1-8121-46A93D37016C-780x485

A hét második felében jött az infó, mely alapján az Apple immáron nem írja alá az iOS 12.1.4-et, így a hivatalos downgrade-től elköszönhetünk, valamint láthattuk, hogy ugyan keményebb fából faragták az iPad Mini 5-öt, de végül ez is képes meghajlani. Az NHL playoff kezdete alkalmából kiváló Shot on iPhone videót láthattunk, majd végezetül felmerült, hogy két év múlva érkezhetnek az újragondolt MacBook Pro modellek.

Ezek voltak a 2019-es év tizenötödik hetének legérdekesebb hírei, s egyben történései. Maradjatok velünk, ugyanis várhatóan a következő napokban is lesznek újabb izgalmas hírek és történések. Jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!