Ennél jobb iPhone XI koncepcióvideót még nem láttál

HusztiD 2019.04.09. 15:55 iPhone, Videók 1 db 2 022

iPhone-11-concept

Az Apple világában jártas felhasználók nem egyszer találkozhattak már Gunho Lee munkásságával az elmúlt évek folyamán. A dizájner nem olyan rég azt álmodta meg, hogy milyen lesz az Apple őszi felhozatala, az iPhone 11, avagy XI.

Mondhatjuk, hogy Gunho egy nagyon egyszerű receptet álmodott meg: ötvözte az iPhone 5-öt és iPhone X-et, s végeredményként egy igazán dizájnos készüléket kaptunk. A dizájner egy új töltőtokot is elképzelt a telefonhoz, melyet szimplán AirBattery-nek nevezett, s egy sokkal elegánsabb megoldást rejt magában, mint az Apple hivatalos töltőtokja. Ha mást nem is, de reméljük eme ötletes elképzelést ellesik az almások.

Ezen felül láthatjuk, hogy miképp rejtették el a három kamerás kialakításnál a flash-t, mely voltaképp a kameragyűrűben található meg, illetve a legújabb koncepcióban egyaránt helyt kap az USB C, melyre már oly régóta várnak a felhasználók.

Hogy köze lesz-e az idei évi iPhone modellekhez az alábbi koncepciónak, az még a jövő titka. Ti mit szóltok Gunho Lee elképzeléséhez?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Istvan - 2019.04.09. 18:21

    X-et hasznalok, de mindig is az 5 formavilaga tetszett a legjobban! Nagyon bejon a video!!!

Szólj hozzá Te is!