Indiában 25 százalékkal csökkenti az iPhone Xr árát az Apple

HusztiD 2019.04.08. 13:55 iPhone 0 db 147

iphone-xr-colors

Pont az előző hét végén számoltunk be arról, hogy az Apple 15 százalékkal csökkentette a HomePod árát, azonban most újabb hasonló esetről kell hírt adnunk. A kaliforniaiak ezúttal az indiai piacon viszik lejjebb a 64GB-os iPhone Xr árát, hogy tovább növeljék eladásaikat.

A Reuters beszámolója alapján az Apple értesítette az indiai viszonteladóit az új akció kapcsán, melynek köszönhetően 25 százalékkal csökkentik az alap, vagyis a 64GB-os iPhone Xr modellek árát. Az Apple hivatalos honlapján még az eredeti árszabás látható, de elviekben a napokban kerül bevezetésre az új kampány. Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy meddig tart az akció, de feltehetően pár hétig lehet csak akciósan beszerezni az új telefonokat.

Az almások mondhatni már mindent megpróbáltak az utóbbi években, hogy növeljék az indiai eladásokat, de eddig nem igazán jött össze nekik. Tudni illik, az indiai lakosok inkább az olcsóbb telefonokat kutatják, hiszen az Apple által szabott prémium árat csak nagyon kevesen tudják megfizetni. Hogy ezzel mennyire lendítik fel az eladásokat, azt sajnos hivatalosan immáron nem fogjuk megtudni, viszont kíváncsiak leszünk az iparági elemzésekre.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!