Vicces kisfilmmel mutatja be nagyszerű ökoszisztémáját az Apple

HusztiD 2019.04.08. 11:56 Apple, Videók 0 db 204

2019-04-02-18-37-42

A héten egy új, 3 perces humoros videót rakott fel YouTube csatornájára az Apple, melyben poénosan mutatják be, hogy milyen a dizájnerek átlagos napjai akkor, mikor valamit határidőre kell elkészíteni, illetve ezzel karöltve prezentálják a termékeik adta nagyszerű ökoszisztémát.

Az alábbi felvételben az almások kínálatából szinte mindenféle terméket megcsodálhatunk az iMac-től a MacBook-on át az iPad-ig, iPhone-ig és Apple Watch-ig, s láthatjuk, hogy miképp van az emberek segítségére munkáik és egyben mindennapjaik során. A videó története alapján a négyfős csapatnak 2 napja van arra, hogy megálmodjanak egy kerek pizzás dobozt, majd prezentálják azt a felettesüknél. Mondhatni iszonyatos kapkodásba kezd a csapat, hogy időre elkészüljenek, s ehhez természetesen az Apple termékeik vannak nagy segítséggel. Például nagy előszeretettel használják Sirit, vagy az új Apple Pencilt, de láthatjuk hogy a Continuity funkció, valamint a kamera általi szkennelés, az AirDrops és a csoportos FaceTime hívás egyaránt szerepet játszik.

Mondhatjuk, hogy eme videóval mutatja be saját ökoszisztémáját az Apple, melyet pofonegyszerűen használhatunk az átlagos mindennapjaink és munkánk során.

Számotokra hogy tetszett az új kisfilm?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!