Újdonságok az iOS 12.2 második bétájában: 5G E és új Animoji-k

HusztiD 2019.02.05. 13:55 iOS 2 db 927

5g-e

Az Apple nem olyan rég adta ki az iOS 12.2 második bétáját a fejlesztők számára, s lényeges újdonságok fedezhetőek fel benne. Természetesen ahogyan lenni szokott, ilyenkor számos apróság található meg a szoftverben, azonban van két olyan dolog, melyről érdemes tudni.

Az egyik, hogy az Apple bizonyos felhasználóknál 5G E-re cserélte az LTE kijelzést. Az E jelen esetbe Evolutiont jelent, tehát a teljes név az 5G Evolution. Egyelőre csak az amerikai AT&T ügyfeleit érinti eme dolog, s a szolgáltató célja ezzel jelezni, hogy az 5G immáron a küszöbön van, s akinek ez az úgynevezett 5G E képes telefonja van, az már a tényleg közel áll az 5G-hez. Természetesen illik megjegyezni, hogy az 5G E megjelölés megtévesztő, s a szolgáltató nyilván ezt csak a marketing miatt csinálja, hiszen ők akarnak lenni az elsők, kik bevezetik az újabb technológiát.

Második újdonság, hogy négy új Animoji-t mutatott be az Apple, amivel az iOS 12.2-től kezdve 24-et találhatunk meg összesen. Az újonnan érkezők között egy zsiráf, egy cápa, egy vaddisznó és egy bagoly Animoji-t fedezhetünk fel. Kisebb újdonság ez ugyan, de biztos lesznek, kik örülnek neki.

Egyelőre nem tudni, hogy mikorra várható az iOS 12.2 végleges kiadása, de ha tippelni kellene, akkor március folyamán érkezhet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Sinka Lajos - 2019.02.05. 21:26

    Mar a boroknal megtapasztaltam, hogy szep cimkeket sokkal konnyebb nyomtatni, mint jo bort a palackba tolteni! :-(

  2. Mezo - 2019.02.06. 13:59

    Hasznos újítás! 4 db új animoji: iphone 8 tulajként hurrá! 5G hurrá… Vannak helyek ahol még a 4G se megy..-:( Komolyan ennyire bonyolult hasznos újításokat fejleszteni? Akár funkcionalitás terén? Pl. Control panel: lehetne variálni, fejlesztők által bővíteni stb.. Dark mode, Téma váltás, oké ez nem droid, de tök jó lenne néha variálni a kinézeten! Simán meg lehetne oldani.. Ehelyett az össz fejlesztés animoji és 5G! Grät !

Szólj hozzá Te is!