Hosszas várakozás után végre megkaphatja a sötét módot az iOS 13

HusztiD 2019.02.05. 11:56 iOS, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 871

ios13

Az Apple elsőnek a macOS Mojave-ban mutatta be az úgynevezett sötét módot, melyre egyébként az iOS felhasználók is évek óta várnak. Korábban röppentek fel pletykák, hogy a közeljövőben bemutatkozik a szoftverben a sötétebb tónusú kezelőfelület, azonban a Bloomberg beszámolója alapján az iOS 13 egyik újdonsága pont ez, a sötét mód lesz.

Amennyiben hitelesek az oldal információi, akkor számos kisebb-nagyobb újdonságra számíthatunk. Az első, s talán legfontosabb, hogy az Apple teljesen újragondolja a főképernyőt. Erről sajnos bővebb információkat nem osztottak meg, de kíváncsian várjuk, hogy miképp álmodják újra a kaliforniaiak a már jól megszokott felhasználói felületet.

Elviekben a CarPlay kapcsán is lesznek kisebb-nagyobb újítások, s az iOS 13-nak leginkább az iPad felhasználók örülhetnek a legjobban, hiszen iPad-specifikus frissítésekre készül az Apple – legalábbis így fogalmazott a forrás. Nem utolsó sorban a fájlkezelő appon is csiszolnak kicsit az almások, s elviekben sokkal jobb, átláthatóbb lesz, valamint bemutatkozik a tab-os megoldás, akárcsak a böngészőkben.

Ne feledjük, az Apple várhatón június első felében ejti meg a WWDC ’19 konferenciát, így okosabbak csak ekkor leszünk. Ahogyan megszokhattuk, itt hull le a lepel az iOS 13-ról, illetve a soron következő macOS, watchOS és tvOS újabb főrendszereiről.

Ti milyen újdonságokat szeretnétek viszontlátni?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!