WiFi 6 (802.11ax) lehet az idei iPhone modellek egyik újdonsága

HusztiD 2019.01.16. 13:55 iPhone, Pletykák 0 db 359

iphone-xs-gold

Az elmúlt hetek folyamán megannyi pletykát olvastunk arról, hogy milyen újdonságokat kaphatnak az idei évi iPhone modellek. Elviekben az Apple fejleszt a TrueDepth kamerarendszeren, amin felül három darab hátlapi kamerát is kaphat a 6,5 colos telefon. Ezúttal a Barclays elemzői mondták el, hogy szerintük milyen újdonsággal érkezhetnek a telefonok.

A szakik úgy hiszik, hogy a 2019-es iPhone modellek immáron a legújabb WiFi szabvánnyal jönnek, amit szimplán csak 802.11ax-nek neveznek. Aki kicsit járatosabb a témában, az tudja, hogy jelenleg minden modernebb tech termék az ac szabvánnyal van felvértezve, amit megelőzően még az n volt elterjedt. Arról egyébként nem elmélkedtek a Barclays elemzői, hogy vajon 5G chipet is kapnak-e az új telefonok, de az eddigi szóbeszédek szerint ez leghamarabb csak a jövőre érkező készülékekben debütálhat.

Hivatalos információk szerint a 802.11ax nagy előnye, hogy nagyobb lefedettséggel bír, mint a 802.11ac, valamint megnégyszerezi az adatátviteli segítséget. A jó hír, hogy ehhez nincs szükség újabb rádiófrekvenciákra, hiszen az úgynevezett Dual Band Simultaneous Streaming technológiának köszönhetően összevonja a 2,4 és 5 GHz-es tartományokat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!