Megérkezett az eddigi legjobb iPhone 11 koncepció

HusztiD 2019.01.16. 15:55 iPhone 0 db 1 124

iphone-11-prototype

Csak úgy izzanak a hírek az iPhone 11 körül, ugyanis az elmúlt 1-2 hét folyamán olvashattunk egy-két pletykát, valamint láthattunk remek koncepcióképeket, majd egy videót is. Ezúttal a CompareRaja és az Onleaks fogott össze, kik elkészítettek egy szintén pletyka alapján megálmodott koncepciót.

Ugyan csak két képet osztottak meg, s ezekből is remekül kivehető, hogy akár ilyen lehet majd az ősszel érkező telefon. A korábbi koncepciókhoz képest itt szintén csökkentett előlapi kamerakivágást láthatunk, azonban a nagy újdonság a hátlapon jelentkezik: a három kamerás kialakítás középen helyezkedne el, s ezúttal horizontálisan rakná azokat az Apple.

iPhone-XI-2019-CompareRaja-1-1024x576

Akárcsak a többi koncepciónál, itt is három kamera kapott helyet, azonban a középső szenzort egy LED gyűrű venné körül, ami vakuként szolgálna. A legújabb render képek alapján sokkal jobb lehetne ez a formaterv, mint az eddigiek, hiszen ha összevetjük a korábbiakkal, akkor láthatjuk, hogy ott mekkora helyet vesz el a hátlapi háromszenzoros kialakítás, még itt csupán egy kicsivel lenne nagyobb, mint amilyen kétkamerás kivágást használ telefonjainál az Apple.

Mit szólnátok az alábbi formatervhez? Ennek már jobban örülnétek, mint amit az elmúlt napokban láthattunk?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!