Megérkezett a legcsúnyább, de egyben leghasznosabb kiegészítő az iPhone Xr és Xs modellekhez

HusztiD 2019.01.16. 11:56 iPhone, Kiegészítők 0 db 760

iphone-xs-xr-smart-battery-case2

Az elmúlt hetek folyamán pletykaszinten felmerült, hogy valamikor a közeljövőben érkezik a Smart Battery case a legújabb iPhone modellekhez. Most, pár hét elteltével végre hivatalossá vált az eset, s az Apple a mai naptól kezdve árulja kiegészítőit.

A jó hír, hogy alaposan átgondolták a Smart Battery tokok koncepcióját, s immáron a kiegészítők képesek a vezeték nélküli Qi töltésre. A hivatalos inforációk alapján az Xs-nél plusz 33 óra hívást, 21 óra netezést és 25 óra videózást tesz lehetővé. Az Xs Maxnál 37, 20 és 25 extra óráról beszélhetünk, míg az Xr esetében 39, 22 és 27-ről. Egyedül egy probléma van, az pedig a termék árazása. Mind a három kiegészítő egységesen 47 990 forintba kerül, melyre egy munkanapos kiszállítást ígér az Apple.

Az iPhone XS/XS Max/XR-hez tervezett Smart Battery Case meghosszabbítja az üzemidőt, és kiváló védelmet nyújt. A tok belsejét borító puha mikroszálas bélés védi az iPhone-t, a szilikon anyagú, selymes tapintású külső felülethez pedig jó hozzáérni. A rugalmas elasztomerperemnek köszönhetően könnyű rárakni a telefonra vagy levenni róla.

A Smart Battery Case kompatibilis a Qi-tanúsítású töltőkkel. Ha együtt töltöd az iPhone-t és az akkumulátoros tokot, 33 órára növelheted a beszélgetési időt, 21 órára az internetezést, és ennél is hosszabbra a hang- és videólejátszás idejét.* A Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor töltöttségét az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre.

USB-PD szabványnak megfelelő töltőkkel a tok még gyorsabban tölthető fel. Kompatibilis a Lightning csatlakozós tartozékokkal is, például az iPhone-hoz kapott, Lightning csatlakozós EarPodszal, illetve a külön megvásárolható Lightning – digitális AV átalakítóval.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!