Ilyen lesz a három kamerás, teljes kijelzős iPhone XI? (koncepcióvideó)

HusztiD 2018.12.19. 13:55 iPhone, Videók 1 db 1 212

maxresdefault

A Concept Creator csatorna jóvoltából elkészült a legújabb koncepcióvideó, hogy milyen lehet a jövő évi csúcs iPhone. Az Apple ugyan még csak szeptemberben mutatta be a 2018-as telefonokat, s egyelőre nem igazán olvashattunk pletykákat arról sem, hogy milyenek lehetnek az új készülékek.

A legújabb videóban három lényeges újítást vehetünk észre. Az első, hogy a telefon dizájnja nagyon hajaz arra, mit anno az Apple az iPhone 5-nél bevezetett, tehát kicsit szögletesebb széleket kap. Második szembetűnő újdonság a hátoldalon jelentkezik, ugyanis immáron három darab hátlapi kamera kapott helyet a legújabb elképzelésben, illetve a harmadik újdonság, hogy szinte egy az egyben eltűnt a TrueDepth kamerarendszer, csupán két lencse látszik, amivel majdnem teljes kijelzős kialakítást kapott a telefon.

Messze van még nagyon következő év szeptembere, de hamarosan elkezdenek szivárogni az első pletykák a 2019-es modellekről. Ugyan konkrét infókat még nem tudunk, de ti minek örülnétek a legjobban? Milyen újdonságokra számítotok?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sándori Tamás - 2018.12.19. 14:01

    Csak az én véleményem szerint kifejezetten lenne csúnya 2019ben ilyen “szögletességet” alkalmazni? Az iphone 6 esetében anno meg pont az volt a nagy előrelépés hogy a hátlapot egybe dolgozni az előlappal egy szép görbével. Most meg vissza mennénk iphone 5 stilusba? Bàr ezek csak koncepciok de reménykedjünk hogy nem.

Szólj hozzá Te is!