Végül Németországban is bemutatkozott az Apple Pay

HusztiD 2018.12.11. 15:55 Apple Pay 2 db 614

Apple-Pay-Germany

Bő hónappal ezelőtt érkezett az első hír, mely alapján hamarosan Németországban is elrajtol az Apple Pay, azonban az elmúlt napok folyamán Belgiumban is debütált az almások fizetési szolgáltatása. Most már a hír hivatalos, az Apple megerősítette németországi weboldalán a hírt, mely alapján elindult az Apple Pay Németországban.

Mondhatni jó hír ez nekünk is, hiszen egy olyan újabb EU-s országgal bővült az Apple Pay támogatott helyek száma, melynek remélhetően hamarosan mi is tagjai leszünk. Sajnos arról továbbra sincs semmilyen hír, hogy Magyarországon mikor debütálhat a szolgáltatás, de kis szerencsével most már hamarosan ezt is bejelenthetik az almások, hiszen immáron Európa szerte számos országban elrajtolt a mobil fizetési szolgáltatás.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. gy197 - 2018.12.12. 22:56

    Annyira vicc, h mire ezt bevezetik jövőre 5 másodperces utalások lehetőség lesz akar telefonszámra is – így tok felesleges lesz az egész kártyás hacacaré

  2. Attila - 2018.12.23. 19:48

    Ja és este a bárban, a Tescóban és a McDonald’s-ban is utalhat i fogsz ugye?
    A kártyás fizetés egyenlőre nem fog kimenni a divatból. És ha egyszerűen tudod telefonnal akkor az egy jó megoldás és biztonságos mert csak akkor “mukodik” a wireless amikor azonosítja vagy. :)

Szólj hozzá Te is!