Nagyon ködös az AirPower sorsa

HusztiD 2018.09.18. 11:56 Apple, Egyéb 1 db 174

AirPower

Aki követte az Apple 2017. szeptemberi médiaeseményét, az tudhatja, hogy a vállalat ekkor mutatta be a legelső vezeték nélküli töltőpadját, melyet szimplán csak AirPower-ként ismerhettünk meg. Eleinte úgy szóltak az ígéretek, hogy valamikor 2018. tavaszán érkezik a kiegészítő, azonban idestova eltelt egy év, de azóta semmilyen extra információt nem hintett el róla a kaliforniai vállalat.

Ezúttal az egyik ismertebb szaki, Sonny Dickson (aki nem mellesleg korábban számos Apple terméket szivárogtatott ki a bejelentéseik előtt) árult el néhány újdonságot, hogy mi a probléma. Az első és legfontosabb, hogy a kiegészítőnek melegedési problémái vannak. Valamiért az Apple nem tudja ezt megoldani, ez pedig komoly gondokat okoz, hiszen így kevésbé hatékony, valamint a telefonnak sem igazán tesz jót, ha állandóan egy viszonylag forró felületen van.

A második ok, hogy egyaránt hardveres és szoftveres problémákba ütköztek az almások. Magában a töltőpadban 21-24 tekercs található meg, s jelentős interferenciát okoznak, ami által kevésbé hatékonyan tölt, s nem tudják elérni a megfelelő, kitűzött mértéket, amit a pad tölteni tud. Sonny szerint rendkívül nagy fejtörést okoz az AirPower az Apple számára, s egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a kiegészítő sorsa.

Mondjuk elég nehéz belegondolni, hogy egy olyan nagyvállalat számára, mint az Apple, mi okoz ekkora gondot? Reméljük, nem kukázzák idő előtt az AirPower koncepcióját.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pool - 2018.09.18. 23:09

    Szerintem csak az árazásán agyalnak ennyit. :)))

Szólj hozzá Te is!