Mégsem halott az AirPower? Elviekben újra a töltőpadon dolgozik az Apple

HusztiD 2020.03.24. 15:55 Apple, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 95

airpoweriphone8

Tavaly április elején számoltunk be arról, hogy az Apple hivatalosan is kaszálta az AirPower-t. A terméket eredetileg a 2017-es őszi médiaeseményen mutatták be az iPhone X-zel karöltve, s mi felhasználók folyamatosan abban reménykedtünk, hogy heteken belül piacra kerül.

Mint kiderült, az almásoknak nem igazán sikerült úgy megtervezniük a töltőpadot, ahogyan szerették volna, ugyanis a sok tekercs, melyet elhelyeztek a padban, túlmelegedtek, így kockázatos volt piacra dobni. Mondhatjuk, hogy immáron 2,5 év is eltelt, mióta az almások bemutatták a terméket, s azóta szépen lassan lemondtunk róla.

Most azonban Jon Poser szivárogtatott érdemi információkat. Róla tudni érdemes, hogy korábban is voltak már szivárogtatásai, melyek beváltak, így lehet érdemes most is adni a szavára. Elviekben az Apple ismételten egy AirPower-ön dolgozik. Sajnos egyelőre nincs semmire sem garancia, hogy sikerül-e kijavítaniuk a korábbi hibákat és összehozniuk, így a megjelenés is kérdéses. Mindenesetre érdemes lehet róla tudni, hogy ha minden jól megy, akkor számíthatunk egy almás töltőpadra.

Mi azt mondjuk, hogy egyelőre ne éljük bele magunkat semmibe se, illetve legyünk türelemmel, ugyanis ez úgyis a későbbiek folyamán fog kiderülni, hogy mi lesz a termék sorsa.

Ti örülnétek, ha újra feltámasztaná az AirPower projektet az Apple?

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!