Egy hónap múlva érkezik az új iPhone rivális, a Pixel 3

HusztiD 2018.09.11. 12:40 Egyéb 2 db 108

pixel-3-xl-event-google

Ha ősz, akkor két dolgot vehetünk biztosra: az egyik, hogy az Apple szeptember első felében bejelenti az aktuális évi iPhone modelljeit, míg a másik, hogy a Google október elején mutatja be ezen telefonok vetélytársait. Ahogyan az elmúlt években, úgy a Google kiküldte hivatalos meghívóit az október 9-én megrendezésre kerülő médiaeseményre, ahol bemutatkoznak a Pixel 3 modellek.

Egyelőre konkrét infókat nem tudni a telefonokról, de az utóbbi hetekben kiszivárgott, hogy megközelítőleg mit várhatunk. A mezei Pixel 3 szinte egy az egyben megegyezik az elődjével, viszont a Pixel 3XL hasonló kameraszigetet kap, mint az iPhone X. A híresztelések alapján mindkét modell egy darab hátlapi szenzorral kerül piacra, azonban a Pixel 3XL-nél dupla előlapi kamera lesz megtalálható, hiszen a Google is igyekszik egy megfelelő Face ID alternatívát bemutatni.

Ne feledjük, holnap végre megtudhatjuk, hogy mit hoztak össze az idei évre a kaliforniaiak, míg azt követően arra szintén fény derül, hogy rá tud-e kontrázni az Apple csapatára a Google.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.09.11. 14:07

    Szerintem nincs riválisa az iPhone-nak….

  2. Pool - 2018.09.12. 00:16

    Egyenlőre nincs. De a saját korlátaikat se tudják nagyon átlépni. És szerintem addig lessz az apple a favorit míg valameik gyártó nem csinál egy újabb softvert ami van annyira zárt mint az apple és sokkal stabilabb mint az android. Onnantól egy huawei féle vassal simán verni fogja az applet.

Szólj hozzá Te is!