Csak az OLED kijelzős iPhone modellek támogatják az Apple Pencilt

HusztiD 2018.08.23. 15:55 iPhone, Pletykák 2 db 301

Apple-Pencil-iPhone-X

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy milyen apró cselekkel próbálja meg az Apple megemelni az iPhone átlagos eladási árát, s mint ekkor kiderült, az új telefonok támogatni fogják az Apple Pencilt. Ezúttal az Economic Daily News adott hírt ezzel kapcsolatosan, ám kiderült, hogy kizárólag az OLED kijelzős modellek támogatják a ceruzát.

Ha igazak a mostani hírek, akkor az Apple csak az úgymond high-end modellekhez ad támogatottságot. Nagyjából olyan ez, mint a Samsung esetében, hiszen ők is csak a Note szériához melléklik az úgynevezett S Pen-t. Arról egyelőre nincs szó, hogy az LCD-s iPhone esetében miért nem lesz támogatottsága a kiegészítőnek, de feltehetően ennek is megvan a logikus magyarázata.

Ne feledjük, hogy az Economic Daily News sok pletykát közöl le, s ezek közül nem mindegyik állja meg a helyét. Hogy a valóságban mi lesz, azt valószínűleg szeptember 12-én fogjuk megtudni. Ti várjátok már a szeptemberi Apple event-et?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Lipka Tamás - 2018.08.23. 16:49

    Akkor jó az IPhone X hez is?

  2. Zsolt68 - 2018.08.26. 17:11

    Ez engem is érdekelne!

Szólj hozzá Te is!