Megjelent az iOS 12 nyolcadik bétája

HusztiD 2018.08.16. 09:55 iOS 0 db 276

public-beta

Nagyon érdekes jelenség történt az elmúlt napokban, ugyanis hétfő este folyamán érkeztek meg a hetedik béták, de mint tudjuk, az iOS 12 legutóbbi kiadását gyorsan el is távolította az Apple, ugyanis nem igazán működött úgy, ahogyan kellene. Ennek ellenére nem tétlenkedtek a kaliforniaiak, s tegnap este folyamán rögtön a nyolcadik verziót tették elérhetővé a fejlesztők számára.

Ahogyan lenni szokott, kisebb hibajavításokra és teljesítménybeli javulásokra számíthatunk. Ha minden igaz, akkor a legutóbbi kiadásban az almások javították a hetedik béta lassulást okozó hibáit, így elviekben minden a megfelelő kerékvágás szerint alakul. Pontos újdonságokról érdemes az alábbi videókat megnézni.

A legújabb főrendszerek végfelhasználói változatai szeptember közepére várhatóak. Jó hír, hogy addig bárkinek lehetősége van telepítenie a bétákat abban az esetben, ha türelmetlen lenne. Nem olyan régen leírtuk, hogy hogyan telepíthetitek az iOS 12 bétáját, illetve azt is, hogyha meguntátok volna, akkor hogyan rakhattok vissza egy aktuális iOS 11 verziót.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!