Kizárólag Kína-exkluzív lesz a dupla SIM-es iPhone

HusztiD 2018.08.09. 13:55 iPhone, Pletykák 1 db 265

Apple_iPhone_2018_-_03_igykss (1)

Napokkal ezelőtt merült fel a hír az iOS 12 bétájának köszönhetően, hogy dupla SIM-mel érkezhetnek a 2018-as iPhone modellek. Ezúttal a jól ismert Economic Daily News számolt be új információkról, s az általuk leközölt infók alapján egyedül csak a 6,1 colos iPhone kap dupla SIM kártyát, de az is csak egy bizonyos piacon.

A forrás szerint az Apple technikailag négy telefont ad ki idén: az 5,8 és a 6,5 colos modellek mellett két darab 6,1 colos, LCD-s telefon lesz, melyből az egyik egy, míg a másik két SIM-tálcával fog rendelkezni. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az Apple kizárólag Kínában árulja majd a dual SIM-es telefont, egyelőre más piacokon nem lesz elérhető.

Eléggé szűkszavú volt a forrás, így nem tudni, hogy miért pont Kínában kezdené meg eme modell árusítását az Apple. Mivel ez csak egy pletyka, így érdemes ennek megfelelő óvatossággal kezelni. Végül ne feledjük, hogy ha minden jól megy, akkor egy hónap múlva, szeptember 12-én mutatják be az almások az idei évi modelleket, így ekkorra minden fontos információt megtudunk a jelenleg még bejelentés előtt álló okostelefonokról.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Drp81 - 2018.08.12. 00:51

    Sim-tárca?:D Nem Sim-tálca inkább? :)
    Amúgy ideje lenne, ha rendesen bevezetnék a duplasimet minden telefonjukba minden piacon, igény biztosan lenne rá, sőt.

Szólj hozzá Te is!