Ismételten az Apple-t szapulja legújabb reklámjával a Samsung

HusztiD 2018.07.19. 13:55 iPhone, Videók 0 db 419

maxresdefault

Ahogyan időről időre lenni szokott, a Samsung kiadott egy új videót, melyben az Apple-t szapulja. Ezúttal főszerepben a dél-koreai vállalat legújabb csúcskészülékét, a Galaxy S9-et hasonlítják az Apple csúcstelefonjához, az iPhone X-hez.

Az alábbi 30 másodperces videóban láthatjuk, amint egy vásárló az Apple alkalmazottjával cseveg, s felveti, hogy nem az iPhone X rendelkezik a leggyorsabb LTE chippel. Mint a reklámból kiderült, az iPhone X-ben lévő LTE chip jobb, mint ami a nyolcas modellekben megtalálható, azonban a Samsung legújabb okostelefonjai még ennél is sokkal gyorsabb letöltésre képesek, így felvetődött a téma, hogy mégsem az iPhone X a jövő telefonja, mint ahogyan azt az Apple tavaly bereklámozta.

A Samsung reklámjait időről időre elnézve mindig egy kérdés foglalkoztat. A koreaiak miért nem tudnak olyan reklámokkal előállni, melyben nem valamelyik riválisukat (legfőképp az Apple-t) szapulják? Miért nem képesek olyat megalkotni, amivel nem az ellenségeskedést keltik, s helyette díjat söpörnek be?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!