Bemutatkozott a Gorilla Glass 6, amely egy tucat ejtést is kibír anélkül, hogy bepókhálósodna

HusztiD 2018.07.19. 11:56 Egyéb 0 db 185

gorilla-glass-6

A Corning bemutatta legújabb innovációját, a Gorilla Glass 6-ot, mely az előzetes információk alapján tovább emeli a tétet. A vállalat legújabb üveglapja az ejtésekre lett leginkább kiélezve, ugyanis a hivatalos információk alapján akár 15 egymás követő ejtést is kibír egyméteres magasságból – legalábbis ezt mutatják a labor eredmények.

Tudjuk nagyon jól, hogy a Gorilla Glass eddig is szívós volt, hiszen rendkívül karcállóra tervezték már az ötödik szériát is, azonban az ejtések mindig feladták a leckét, így leginkább erre gyúrtak rá. A labor eredmények igen biztatóak, de mi azért inkább arra leszünk kíváncsiak, hogy a valós életben hogyan állja a sarat az ejtési tesztek során. Főleg azért is, mert a gyártó szerint kétszer annyira szívós az új panel, mint az ötödik generációs, s mint tudjuk, azon panelek is szépen pókhálósodtak.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a 2018-as iPhone modellek a Corner új üvegpaneljával lesznek-e szerelve, vagy sem. Ha tippelni kellene, akkor azt mondanánk, hogy nem, mivel az új telefonok tömeggyártása már javában zajlik. Mondjuk a két hónap múlva esedékes iPhone eventen talán kiderül, hogy mely panelt kapják az új telefonok.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!