Hamarosan Ausztriában is elérhető lesz az Apple Pay

HusztiD 2018.07.12. 09:55 Apple Pay, Pletykák 0 db 497

apple-pay-2018

Pont június végén számoltunk be arról, hogy újabb három országban, Norvégiában, Lengyelországban és Ukrajnában is elrajtolt az Apple Pay, ami után Csehország következik. Nos, újabb jó hírünk van, s talán egy aprócska lépéssel, de mi is közelebb kerülünk a rajthoz, hiszen ezúttal Ausztria lehet a következő célpont, ahol útjára indul az almások fizetési szolgáltatása.

Az osztrák Der Standard beszámolója sok infót ugyan nem közölt le, de az értesüléseik szerint az ország legnagyobb pénzintézete, a Bank Austria által vezetheti be az Apple a saját szolgáltatását. Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy mikorra várható az Apple Pay debütálása, de feltehetően pár hónapot még várni kell rá. Érdekesség egyébként, hogy ha Ausztria lehet a harmincadik ország, ahol elérhető lesz a fizetési eljárás.

Természetesen arról továbbra sincsenek hírek, hogy nálunk, Magyarországon mi a helyzet, de reméljük, hogy Ausztria csatlakozásával mi is közelebb kerülünk az Apple Pay bemutatásához, így a következő év folyamán akár nálunk is elrajtolhat.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!