Az iPhone X egyik újdonságával érkezik a második generációs iPhone SE

HusztiD 2018.04.25. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 1 275

674499.apple-iphone-se-32gb

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy milyen specifikációkkal érkezik május folyamán az iPhone SE 2. Ezúttal egy újabb hírrel szolgált a jól ismert szivárogtató, Benjamin Geskin, aki pár új infót vél tudni a telefonról.

Geskinről érdemes megemlíteni, hogy ő az egyik legismertebb szivárogtató. Például a tavalyi iPhone X bejelentés előtt hónapokkal kiszivárogtatta, hogy milyen lesz az új telefon. Állításai alapján az Apple egyik partnerénél vannak bennfentes kapcsolatai, így kerül idő előtt olyan infók birtokába, melyet szigorúan őriz az Apple.

Ezúttal a forrása az iPhone SE 2-ről beszélt, melyet házon belül Jaguar kódnéven emlegetnek. Elviekben már javában tömeggyártás alatt áll a telefon, így hamarosan a boltok polcaira kerül, de pontosabb infókat erről nem tudott közölni Benjamin.

Na és mi az az újdonság, amire számíthatunk? Korábban felmerült, de aztán nem nagyon hallhattunk róla. Elviekben az iPhone SE 2 szintén üveg hátlappal érkezik, így akárcsak az iPhone X és a nyolcas modellek esetében, itt is elérhető lesz a vezeték nélküli töltés funkció.

Sajnos több infóról egyelőre nem tudni, de mi nagyon reméljük, hogy valóban közel van a megjelenés. Ti mit vártok? Szerintetek valóban ilyen lesz a második generációs iPhone SE?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Joci - 2018.04.25. 19:20

    Ha az ára is jó lesz akkor tuti siker…. Nem mindenki ragaszkodik a minél nagyobb kijelzőhöz. (Mondjuk én igen:-) ) de nekem is sok kolléganőm használ még 5c- t és se-t pont azért mert kicsi. Lesz erre igény sztem.

  2. Brian3 - 2018.04.26. 03:02

    Tehát akkor valójában mi a lóf@szt közölt? Ez a sok szar spam bástya..

Szólj hozzá Te is!