Az Amazon és a Google mögött az Apple van leginkább pozitív hatással a társadalomra

HusztiD 2018.04.25. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 84

tim-cook

A Recode és a SuerveyMonkey egy új felméréssel állt elő, melyben arra keresték a választ, hogy mely amerikai nagyvállalatok vannak leginkább pozitív hatással a társadalomra. Maga a felmérés április elején készült, s közel 2 800 amerikai ember vett benne részt.

A válaszadók 20 százaléka adta le voksát az Amazonra, így ezúttal ők voltak leginkább pozitív hatással az amerikai emberekre. Második helyen 15 százalékkal végzett a Google, míg harmadikon, 11 százalékkal az Apple. Meglepő a negyedik hely, melyet a Facebook fogott be 10 százalékkal, hiszen az utóbbi időben igen nagy port kavart Zuckerberg és vállalata. Érdemes még ötödik és hatodik helyen lévő Microsoft és a Tesla párosát megemlíteni, kik 7 és 6 százalékkal zártak.

screen-shot-2018-04-22-at-10-24-41-am

Végül arra irányulóan is volt egy kérdés, hogy melyik nagyvállalat vezetője van legnagyobb hatással az emberek mindennapjaira. Itt csupán három résztvevőt említett meg a Recode. Az első helyen Jeff Bezos, az Amazon CEO-ja végzett, míg másodikon Sunder Pichai a Google-től, majd ismételten meglepő módon harmadik lett a Facebook atyja, Mark Zuckerberg.

Ha nektek válaszolni kellene az alábbi kérdésekre, akkor ti melyik nagyvállalatra és vezérigazgatóra szavaznátok?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!